• home
  • nieuws
  • Ons nieuw project 'Veldekenspark' in Lebbeke.

Ons nieuw project 'Veldekenspark' in Lebbeke.

Ons nieuw project 'Veldekenspark' in Lebbeke.

Op 13 mei 2024 werd een omgevingsvergunning afgeleverd die Veraltis toelaat om 54 appartementen en 12 woningen te realiseren in combinatie met een park van 1.5ha in het hartje van Lebbeke.

Een project gedragen door de buurt, politiek en andere stakeholders dat aantoont dat mits goede communicatie en onderbouwde plannen verdichting in een centrum of de kern van de gemeente met ruimte voor veel groen en water, nog steeds mogelijk is.

In najaar van 2024 zullen de archeologische onderzoeken worden afgerond en zal vervolgens gestart worden met wegenis- en infrastructuurwerken. Begin 2025 beginnen we dan met de eerste constructies en gebouwen. Duurzaamheid en kwaliteit zullen voorop staan in het project dat zowel BEN woningen als BEN appartementen zal omvatten.

Wij houden jou graag op de hoogte!

Ontvang exclusieve uitnodigingen voor onze lanceringsevenementen en krijg altijd de laatste updates over onze projecten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in.
Verplicht veld

Een of meerdere velden bevatten een fout. Probeer opnieuw.

Een of meer velden bevatten een fout. Controleer de velden en druk nogmaals op inschrijven.

Bedankt, u bent succesvol ingeschreven op onze nieuwsbrief!

Veraltis gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op “verdergaan” te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.